Sådan laver du nemt en qr-kode

Dette er QR-koden for min blog madsm.dkJeg har nogle gange stået og overvejet om jeg skulle lave en QR-kode til et projekt. Men det er aldrig rigtig blevet til noget. Til dels fordi det nok ikke har været vigtigt nok – man skal jo ikke lave en QR-kode til hvad som helst. Der skal være et interessant mobilegnet indhold bag koden. Men også fordi jeg ikke har fået sat mig ind i hvordan man laver en QR-kode.

Men i dag fandt jeg ud af hvor nemt det er, da jeg faldt over en artikel på PCWorld Business Center. Som de skriver, så er den nemmeste måde at bruge en service som fx bit.ly, hvor jeg personligt ofte forkorter URLs til brug på Twitter. Når man har sin tilpassede bit.ly url sætter man bare .qr bag, og så har man vupti en QR-kode. Det er nemt!

Et eksempel kunne være linket til min personlige (og politiske) blog: madsm.dk
Som bit.ly: http://bit.ly/ICghmm

Som QR-kode:
Dette er QR-koden for min blog madsm.dk

Udgivet af

Mads Møller

Selvstændig økonomisk konsulent (cand. polit) der kan synliggøre din virksomhed gennem en analytisk og strategisk tilgang til kommunikation og online marketing. Savner du styring af økonomi og administration, er der også hjælp at hente hos MadsM Consult.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Løs regneopgaven og vis du er et menneske * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.