Tips til privacy policy

Få et par gode links til sider med vejledninger til privatlivspolitikDet her bliver et hurtigt og meget kort indlæg om privacy politik. Det vil blive uddybet senere, men jeg er på vej ud af døren, så det må blive den korte version nu. Jeg er lige blevet færdig med et længere indlæg om tips til cookie politik og i den forbindelse blev jeg opmærksom på en lille side, som Erhvervsstyrelsen har lavet om privacy og privatlivspolitik. Fokus er dog mest på offentlige institutioner, men det har DI heldigvis rådet bod på, da deres IT og kommunikationsnetværk har lavet en masse vejledninger om privacy policy. Jeg håber, du kan finde noget godt her.

Jeg håber, du kan bruge ovenstående som en lille hjælp, når du skal til at lave din egen privatlivspolitik. Artiklen blev skrevet, da jeg stod i samme situation og skulle have styr på hvordan man laver en god privacy policy.

Udgivet af

Mads Møller

Selvstændig økonomisk konsulent (cand. polit) der kan synliggøre din virksomhed gennem en analytisk og strategisk tilgang til kommunikation og online marketing. Savner du styring af økonomi og administration, er der også hjælp at hente hos MadsM Consult.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Løs regneopgaven og vis du er et menneske * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.